Сигнал за унищожен туристически маршрут

Сигнал за унищожен туристически маршрут
➡️ Получихме сигнал, че нещо любимо е съсипано
➡️ Проучихме въпроса, консултирахме се тук там
➡️ Изготвихме сигнал, който изпратихме до компетентните институции
➡️ Получихме входящи номера от всички тях
➡️ Сега чакаме същите да се произнесат и да изпратят своите становища
➡️ Обещаваме, че каквито и отговори да получим ще ги публикуваме
❗Убедени сме, че правото ще възтържествува и ако има нередности виновната страна ще си понесе последствията
❗ Според нас виновна страна в случая има. Това е кмета на община Антон г-н Андрей Симов. Същият е виновен, че съсипа един прекрасен маршрут в Стара планина, прокарвайки напълно безсмислен път, унищожавайки природата. Път, който ще се ползва единствено и само от шепа местни ловци, офроудъри и мотористи. Път, по който едва ли скоро ще мине турист тръгнал към любимите си хижи
❗ Ние, драги приятели, се грижим за туристите, за опазването на маршрутите, за запазването им за следващите поколения такива, каквито са били и преди нас. Стараем се да ги направим малко по-безопасни. Силите ни за сега стигат за толкова. Подкрепата която получаваме от доброволците, общините, горските и всички останали ни вдъхва надежда, че вървим в правилната посока. Може би темповете не са толкова големи, но на този етап не можем повече.
❗ А вие, драги приятели и колеги, когато видите нещо, което буди у вас съмнение, тревога или недоумение – не чакайте, не псувайте, не се оплаквайте в социалните мрежи. А действайте. Подайте сигнал, отправете своите въпроси към съответните институции. Ако искате съвет или идея – питайте ни. Винаги сме готови да помогнем, когато е важно и смислено.
❗ И запомнете – няма наши или ваши маршрути, планината е за всички, които я обичат. Знайте, че заедно сме по-силни и че помагайки си ще успяваме във всички начинания. Винаги!

ЦЕЛИЯТ ТЕКСТ НА СИГНАЛА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *