Правила на форума

Потребителски аватар
Радослав Зарков
Мнения: 95
Регистриран: нед 26 авг 2018, 02:55
Контакти:

Правила на форума

Мнение от Радослав Зарков » пет 07 дек 2018, 21:21

Уважаеми потребители,

Основната цел на нашия форум е дискусия, поставяне на проблеми и търсене на решения, свързани с планинарския туризъм като цяло. Всичко, което се разисква, коментира и споделя е открито и потребителите застават с имената си зад това. Затова не се допускат регистрации с „никнеймове“, фалшиви/чужди имена или други подобни.

Пишейки във форума, всеки потребител автоматично се съгласява с изброените по-долу правила и се задължава да ги спазва:
 • Този форум е насочен към хора, които имат отношение към проблемите в планините и свързаните с тях дейности. Тук не се толерират теми свързани с маршрути, походи, екскурзии, лични премеждия или събития. За тези неща има достатъчно други форуми и социални мрежи.
 • Всеки член на форума трябва да спазва добрия тон, да се въздържа от вулгарен и неприличен език, да не се заяжда и да не нагрубява останалите членове на форума, да пише на кирилица и да се старае да пише грамотно, четливо, разбрано, подредено и смислено, да е полезен на другите. Призоваваме всеки член на форума да дава съвети и да изказва мнения тогава, когато е сигурен в това, което ще напише.
 • Ако видите мнение или тема, които според вас нарушават Правилата на форума, моля сигнализирайте администратор/модератор.
 • Потребители, които умишлено подклаждат спорове и тенденциозно насаждат неприязън към потребител или група потребители, ще бъдат предупреждавани и/или техният достъп до форума ще бъде ограничаван за неопределено време.
 • При грубо нарушение или след няколко по-леки нарушения на тези правила, до потребителя може да бъде отправено предупреждение за изгонване и/или да бъде блокиран временно или постоянно профилът и/или IP адресът му.
 • Ръководството на форума не носи отговорност за публикувани от посетителите материали, които нарушават законите на Република България или чужди права. При надлежен сигнал такива материали ще бъдат премахвани.
 • Регистрация на потребители и публикуване на мнения през анонимизиращи услуги (TOR, анонимни проксита и т.н.) е забранено. Такива потребители и мненията им ще бъдат изтривани без предупреждение.
 • Темите трябва да се публикуват в съответния раздел. Теми, неотговарящи на тематиката и описанието на раздела, ще бъдат премествани, заключвани или премахвани по преценка на администрацията на форума.
 • Публикуването на порнографски снимки, текстове, видео и др. е забранено. Ограничението важи и за аватари, подписи и останалите полета от потребителския профил.
 • Забранено е публикуването на теми и мнения, съдържащи краен агресивен национализъм, ксенофобия и антисемитизъм, теми с расистка насоченост, мнения, съдържащи религиозна, идеологическа, политическа пропаганда, теми подклаждащи /или които могат да доведат до/ расова, културна, социална, религиозна, етническа и всякакъв друг вид дискриминация, омраза и нетолерантност, теми и мнения, целящи създаване на смут и предизвикване на страх, подклаждане на масова паника, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи.
 • Забранено е публикуването на материали с цел явна или скрита реклама.

Заключена